Referenser

ArcMember

IT-bolag med egenutvecklat medlemsregister som innehåller allt man behöver för att administrera en förening eller organisation.

Adekvator Ekonomikonsult AB

Redovisningskonsult med god lönsamhet och 5 anställda i Stockholmsområdet. Bolaget erbjuder kundanpassade redovisningstjänster till små och medelstora företag.

Profilkalender

Specialkalender för folk som jobbar utomhus. Säljes som inkråm. Det som ingår är befintligt varumärke, kundavtal, leverantörsavtal, hemsida, domän, kundprojekt etc. Trogna kunder och mycket lönsamt.

Reagensia AB

Biomedicinföretag som tillverkar och säljer reagenser för laboratorieverksamhet.

Profilteknik AB

Mekanisk verkstad med avancerad plåtbearbetning och en betydande kapacitet av skärande bearbetning av alla typer av material.

Karlsson Företagspartner AB

Marknadsföringsbolag med 200 kunder i hela Sverige. Erbjuder digitala och analoga marknadsföringstjänster till små och medelstora företag i Sverige.

Bowlinghall

Bowlinghall i centrala Stockholm. Bowling i anrik miljö med serveringstillstånd, mat från eget kök och konferensmöjligheter.

Bengtssons Smide

Smidesverkstad med egen fastighet. Bolaget arbetar i stål och rostfritt samt aluminium och har ett brett sortiment av balkar, rör och plåt som kapas och anpassas direkt efter kundens önskemål.

FHR Parts

B2B, E-handel. Reservdelar till IT-branschen. Egna varumärken samt kunder inom hela Europa. God lönsamhet och stark tillväxt.